Wafab Bil växer med A-bilar

A bilar exteriör från hemsida

Under sommaren blev det klart att A-bilar blir ett systerbolag till Wafab Bil. Vi är väldigt glada att vi genom förvärvet ökar vår närvaro i Värmland. Wafab Bil är etablerade i Karlstad, Kristinehamn och Sunne och det som saknats oss är det västvärmländska inslaget av kunder och arbetskamrater. Med A-bilar kan vi nästan säga att vi är din Kia-handlare i hela Värmland.

Vi är glada och stolta över att vi under våren 2016 fick frågan av familjen Lundgren om vi var intresserade av att ta över verksamheten. Vi såg likheterna med två familjeägda företag där Kia var våra huvudmärken. För oss var svaret enkelt. Självklart ville vi det!
A-bilar är ett välskött familjeföretag som grundades av Arne Lundgren 1990. Från starten sålde de Nissan, Citroën och Mercedes. A-bilar var framgångsrika och växte ur sina lokaler, vilket löstes med en ny bilhall som invigdes år 2000 på Blästervägen 8 i Arvika. 2006 kompletterades fastigheten med en ny verkstad och Mercedes ersattes av Kia. Framgångarna fortsatte och A-bilar har varit delaktiga i att Kia 10 år senare tillhör Sveriges 5 mest sålda märken. Idag har A-bilar tio medarbetare i Arvika. A-bilar har alltid månat om sina kunder, vilket återspeglar sig i hög kundnöjdhet och trogna kunder.
A-bilar kommer att stå på egna ben och drivas vidare på samma sätt som idag. Jan fortsätter att ta emot kunderna på verkstaden, medan Timmi och Stefan tar hand om kunderna i bilhallen. Det är viktigt för oss att kunderna skall känna igen sig och fortsätta att trivas med A-bilar. Vi ser även fördelarna för A-bilar med att vara del av ett större företag. A-bilar kan dra nytta av gemensamma resurser, handla på gemensamma leveranstörsavtal och får nu ett mycket större bilutbud att välja på. Över en natt finns det nu möjlighet att välja mellan ett 100-tal begagnade bilar i Arvika.
Vi ser fram emot en mycket intressant höst för A-bilar i Arvika.
Välkomna in på Blästervägen 8, eller besök hemsida och facebook.
www.a-bilar.se

Skriv ut E-post

ny
SÖK BIL
ny
BOKA SERVICE
ny
KONTAKTA OSS
ny
BOKA PROVKÖRNING