Extraarbeta hos oss!

Wafab Bil är återförsäljare för Kia, Fiat och Fiat Transportbilar. Vi är totalt 75 anställda och omsätter totalt 230 mkr. Företaget har drivits av familjen Warnestad sedan starten 1977. Vår vision är att ha nöjdast kunder inom vårt försäljningsområde och att ha kul med motiverade, engagerade och duktiga medarbetare.

Vi söker nu eventpersonal

Vi tycker om att synas ute bland folk och delta i olika evenemang, och behöver därför förstärka vår organisation med glad och pigg eventpersonal.
Som eventpersonal på Wafab Bil kommer du att representera vår organisation i samband med evenemang utanför våra lokaler genom att sätta upp och bemanna vår monter. Evenemang sker oftast under vår, sommar och höst, och arbete både inomhus och utomhus förekommer. Abetstillfällen bokas med dig allteftersom vi blir inbokade på evenemang.
Möjlighet till extraarbete som hallvärd kan också komma att erbjudas.
För att passa som eventpersonal bör du kunna jobba självständigt, ta ansvar och utan svårighet interagera med gäster till vår monter. Vi vill att du lär dig och håller dig uppdaterad om våra produkter, så ett visst mått av bilintresse är bra. B-körkort är ett krav, då du kommer att köra bilar till och från våra evenemang.

Tycker du att det är något för dig så skickar du din ansökan senast 14 februari med e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller med brev till
Wafab Bil AB
Box 2402
650 02  Karlstad
Märk ansökan med "Eventpersonal".

Vi gör urval och unitervjuer löpande.
Har du några funderingar är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Tommy Wall på telefon 054-14 47 02.

Skriv ut E-post

ny
SÖK BIL
ny
BOKA SERVICE
ny
KONTAKTA OSS
ny
BOKA PROVKÖRNING